BS Baltic Dingy Regatta 8-9/9

Delta i årets sista ranking!
Årets Baltic Dingy Regatta kommer att samla många duktiga seglare i 606 klassen.

”BS ställer upp med 7 båtar, BOC har ställt sina båtar till BS elitseglares disposition, med Timi Lampén, Kenneth Palmgren, Menne och Kenneth Thélen i spetsen . Även Heffe gör comeback. Efter seglingarna erbjuds det möjligheter till bastu och omklädning på GVLK, tennisklubben på gåavstånd , där det bjuds på öl. För de som inte orkar gå ordnas biltransport. På lördag kväll har vi bokat det nya kabinettet på resturangen för en gemensam buffé, tyvärr är den stora resturangen bokad för ett bröllop, men kabinettet är tillräckligt stort för att rymma alla 606 seglare. För långväga gäster  hjälper vi gärna till med att fixa hotell eller eventuell övrig inkvartering. Jag hoppas att framför allt så många åländska båtlag som möjligt vill ställa upp. Efter era framgångar i SM i Gävle skulle det säkert vara roligt för oss från riket att få möta er. Ni får dessutokm en chans att ”besegra” BS elit. Hör gärna av er om ni har frågor eller önskemål”.
Med 606 hälsningar, Martin Uunila (martin.uunila@dekotel.com)

http://www.brandoseglare.fi

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s