606-kausi on alkanut!

Maarianhaminassa on jo ehditty kisaamaan usea viikkokisa ja linjalla on ollut jopa 15 venettä. NJK:lla alkoivat viikkokisat 8.5 ja toiveet ovat korkealla osanottajamäärän suhteen kauden aikana. Turussa varlmistaudutaan ensimmäiseen ranking-kisaan 7-8. kesäkuuta. Maarianhaminan regattaan kesäkuussa on jo ilmoittautunut 25 venekuntaa ja SM-kisoihin elokuussa odotetaan ennätysmäärää osanottajia. Suomenmestaruuskisat järjestää tänä vuonna Espoon Merenkävijät. Liiton vuosikokous pidettiin perinteisesti venemessujen yhteydessä 9. helmikuuta ja Jonas Slotte valittiin uudelleen hallituksen puheenjohtajaksi.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s