Baltic Dinghy regattan på BS.

Jag vill påminna er alla om Baltic Dinghy regattan på BS som ordnas 10-11.9. Inbjudan hittar ni på BS hemsidor på adressen http://brandoseglare.fi/sv/foreningsinfo/alla-nyheter/265-baltic-dinghy-regatta-2011-inbjudan.html

Ni är också varmt välkomna att delta i vår egna rankingsegling tisdagen efter regattan den 13.9. Vi brukar vara 6-8 båtar på startlinjen varje tisdag, det brukar vara riktigt skoj! Så det är bara att lämna kvar båten på BS efter regattan och vara med! Jag hoppas att så många som möjligt kan delta i Baltic Dinghy och att också så många som möjligt även vill vara med på tisdagen!

Haluan muistuttaa kaikkia BS:llä 10-11.9 järjestettävästä Baltic Dinghy regatasta. Kutsun (ruotsiksi)  löydätte BS:n kotisivuilta osoitteessa http://brandoseglare.fi/sv/foreningsinfo/alla-nyheter/265-baltic-dinghy-regatta-2011-inbjudan.html

Olette myös kaikki lämpimästi tervettulleita kilpailemaan kanssamme seuramme omiin tiistaipurjehduksiin regatan jälkeisenä tiistaina 13.9. Meitä on yleensä noin 6-8 venettä lähtölinjalla joka tiistai, ja hauskaa on! Joten jättäkää veneenne BS:lle regatan jälkeen ja osallistukaa myös tiistaina! Toivon että mahdollisimman moni osallistuu Baltic Dinghy regattaan, ja olisi hauskaa jos myös mahdollisimman moni purjehtisi myös tiistaina!

 -Asta Salo

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s