FIN-22 voitti kauden 606-rankingin!

Jesse Kylänpää ja Toni Kujansuu (RPS) varmistivat rankingvoittonsa viime viikonloppuna Baltic Dinghyssä. Kauden viimeinen ranking purjehdittiin lämpimässä ja aurinkoisessa säässä Kruunuvuorenselän vaihtelevissa tuulissa. Onneksi olkoon voittajille!

Ranking sarja koostui tänä vuonna viidestä eri kisasta: Rauman 606 ranking, Hankoon Regatta, Mariehamnsregattan, ESF:än järjestämät SM kisat sekä Baltic Dinghy. Voitto oli ansaittu sillä Jesse ja Toni olivat ainoa venekunta joka osallistui kauden jokaiseen rankingkilpailuun. Poikien blogi joka sisältää paljon kuvia ja kisayhteenvetoja löytyy seuraavan linkin kautta: http://www.606sailingteam.blogspot.com/.

Yhteensä 54 eri kipparia 13 eri venekerhosta osallistui eri ranking kisoihin. Ei pöllömpää! Rankingin tulokset löytyy tästä

FIN-22 vann säsongens 606-ranking!
Jesse Kylämpää och Toni Kujansuu (RPS) garanterade sin rankingseger genom att segla in på en tredje plats i Baltic Dinghy förra veckoslutet. Säsongens sista ranking seglade i soligt och varmt väder på Kronbergsfjärdens skiftande vindar. Grattis!

Årets ranking serie bestod av fem följande tävlingar: Raumo 606 ranking, Hangö Regattan, Mariehamnsregattan, FM (ESF) samt Baltic Dinghy regattan. Jesse och Tonis seger var välförtjänt eftersom de ar det ända båtlaget som deltog i säsongens samtliga ranking tävlingar. Pojkarnas blogg innehåller mycket bilder och tävlings reportage hittas under följande länk: http://www.606sailingteam.blogspot.com/

 Totalt deltog 54 olika skeppare från 13 olika klubbar i årets 606-ranking tävlingar. Inte så illa! Rankingens resultat hittas här

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s