Daniel Mattsson och Johan nyström vann FM.

bild6
Brons Tusse och Petri, Guld daniel och Johan och silver Staffan och Emil.

Det blev en rafflande gulduppgörelse på finska mästerskapen i 606 i Helsingfors i helgen som HSS arrangerade.  Det skilde en poäng inför sista seglingen mellan Alandia sailing team med Staffan Lindberg och Emil Nordlund och Team PAF med Daniel Mattsson och Johan Nyström. Vid sista kryssrundningen var det Alandia sailing Team som var finska mästare men i den friska vinden där fältet var mycket samlat lyckades Team PAF segla om på sista länsen och vinna med minsta möjlig marginal.  Bronset tog Petri Leskinen och Tusse Tallberg från NJK. Det var riktigt spännande i bronsmatchen som också avgjordes på sista länsen.

Fm
Daniela och Pia

Priset för bästa kvinnliga besättning fick Daniel Rönnberg och Pia Bengts från ÅSS med en riktigt fin niondeplats. ÅSS fick priset för bästa förening där de tre bästa placeringarna räknas och ÅSS hade 1,2 och 4 genom Thomas Hallberg och Micko Karlsson.

RESULTAT >>

BILDER >>

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s