Bästa 606-seglare! Arvoisa 606-purjehtia!

Nedan hittar du årets tävlingskalender!

  1. Hangö regattan, HSF, Hangö, 7-9.7
  2. Mariehamnsregattan, ÅSS, Mariehamn, 15-16.7
  3. 606 FM, NJK, Helsingfors, 25-27.8
  4. Baltic Dinghy, BS, Helsingfors, 9-10.9

Utöver tävlingarna ovan så erbjuds det möjligheter till träning via de olika klubbarnas veckoseglingar. ”Guest-Stars” från övriga klubbar tas gärna emot. Mera information om tidtabeller och kontaktpersoner för klubbseglingarna hittas på hemsidorna under ”Tävlingar/Klubbar”.

Årsmötet hålls Torsdagen den 27.4.2017 kl. 18:00 på Robert’s Coffee i Kampens Elhuset i Helsingfors.  Varmt välkomna med och bidra till att det även i fortsättningen ordnas nationella 606-tävlingar. Idéer och kommentarer gällande förbundets verksamhet tas även gärna emot via email eller FaceBook-gruppen FIN606.

Håll koll på läget, delta i diskussioner, för fram din åsikt och posta in bilder på FB-gruppen ’FIN606’. Här hittar du också länken till klassens promo-video som filmades i samband med Mariehamnsregattan och tillika FM förra året.

Hemsidan är som förrut www.606.fi. Här hittar ni bl.a. tävlingsresultat (inklusive bl.a. fullständiga resultat från rankingseglingarna), tävlingskalendern, trimguider, köp och sälj annonser etc.

Förbundets email adress 606purjehtijat@gmail.com. Hit går det bra att meddela förändringar av kontaktuppgifter, nya båtägare, fråga om tävlingar etc.

RANKINGKIPLAILUT 2017 – Save-the dates !

  1. Hangö regattan, HSF, Hankoo, 7-9.7
  2. Mariehamnsregattan, ÅSS, Maariehamnina, 15-16.7
  3. 606 SM, NJK, Helsinki, 25-27.8
  4. Baltic Dinghy, BS, Helsinki, 9-10.9

Seurojen viikkokisat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet harjoitteluun. ”Guest-Starat” muista kerhoista ovat pääsääntöisesti erittäin tervetulleita. Lisätietoja aikatauluista ja yhteyshenkilöistä löytyvät liiton verkkosivuilta kohdasta ”Tävlingar/Klubbar”.

Liiton vuosikokous pidetään Torstaina 27.4.2017 klo 18:00 Robert’s Coffeessa, Kampin Sähkötalossa Helsingissä.  Lämpimästi tervetuloa mukaan edesauttamaan että kansallisia kisoja järjestetään myös jatkossa. Ideoita ja kommentteja koskien liiton toimintaa vastaanotetaan myös sähköpostitse tai FaceBook ryhmän FIN606 kautta.

606-Liitto löytyy nykyjään myös FaceBookista (avoin myös ei fb-jäsenille). Pysy kärryllä tapahtumista, osallistu keskusteluihin ja postaa kuvia ja muuta mielenkiintoista FB-sivulla ’FIN606’. Täältä löytyy mm. linkki luokan viime vuoden SM-kisoissa kuvattuun uuteen promo-videoon.

Liiton kotisivut ovat kuten aikaisemminkin www.606.fi. Täältä löydät esimerkiksi kilpailutulokset (mukaan lukien lopulliset rankingtulokset), kilpailukalenterin, trimmi-oppaita, ostaa ja myy palsta jne.

Sähköpostiosoite on 606purjehtijat@gmail.com. Tänne voi ilmoittaa vaihtuvia yhteystietoja, uusia veneomistajia, tai kysellä kisoista, veneen mittauksesta jne.

 

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s