Merenkävijöiden 606 – projekti

Merenkävijöiden 606 – projekti on nyt saatu käyntiin ja aikaisemmin näillä sivuilla etsityt veneet on löydetty. ”Baby Blå” on jo siirretty Maarianhaminasta Helsinkiin ja ”Eddy” seuraa perässä maaliskuun korvilla. Särkälle Kaivopuiston edustalle perustetaan 606 – klubi, jolla tulee olemaan käytössä kolme venettä ensi kesänä. Kuten Raumallakin olemme Merenkävijöissä katsoneet 606:n oikeaksi veneeksi toiminnan aktivoimiseksi Särkällä. 606 – klubin myötä monipuolistetaan junioritoimintaa ja ennen kaikkea palautetaan kunniaan seurassa perinteinen klubipurjehdus, jolla tarjotaan uusi harrastusmahdollisuus ”varttuneemmille” veneettömille junioreille.

Lisätiedot: Pekka Lopmeri ja www.merenkavijat.fi

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s