Team Paf vann årets FM!


Foto: Tomi Hakola

Det blev guld för Åländska Segelsällskapets Daniel Mattsson och Johan Nyström i finska mästerskapen. Det här var det fjärde raka FM-guldet för ålänningarna som fick ihop totalt 11 poäng. Silvret tog Freddy Markelin och Paki Lindeman NJK med 34 poäng.  Bronset gick till ÅSS/NJK genom Matthias Dahlman och Markus Mannström med 38 Poäng. Tävlingen arrangerades i Esbo och hade 22 deltagare. Det kom en frisk, kall nordlig vind över banan alla tävlingsdagar. Tävlingsledningen skötte sig riktigt bra och fick igenom 8 seglingar.

RESULTAT >>
BILDER >>


Paki Lindeman och Freddy Markelin, Silver. Mathias Dahlman (ej på bild) och Markus Mannström, Brons. Daniel Mattsson och Johan Nyström, Guld
(Foto: Jonas Slotte)

Team PAF voitti Suomen Mestaruuden, taas kerran!
Kullan purjehti vakuuttavasti itselleen ÅSS:n Daniel Mattson ja Johan Nyström. Tämä oli heidän neljäs perättäinen mestaruus vakuuttavalla 11:ta sijapisteellä kahdeksassa lähdössä. Hopeaa otti NJK:n Freddy Markelin ja Paki Lindeman 34:llä pisteellä ja pronssi meni ÅSS/NJK-miehistölle Mathias Dahlman/Markus Mannström 38:lla pisteellä. Kisat järjestettiin Espoo GP:N yhteydessä ja järjestäjinä olivat yhteisvastuussa EMK ja EPS. Mukana oli 22 venekuntaa. Koko kisan aikana tuuli kylmästi navakkaa tuulta pohjoisesta ja osaava toimikunta sai järjestettyä kahdeksan lähtöä kolmen kisapäivän aikana.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s