Silver åt Finland på svenska mästerskapen.

Sex båtar från ÅSS åkte ner till Lidköping för att delta i Svenska 606 mästerskapen. 58 båtar kom till start och det gjorde att mästerskapet blev det största SM för kölbåtar i Sverige detta år. Konkurrensen var hård med bla förra veckans silvermedaljör i Express SM, Jonas Berntsson och Magnus Lundberg (SWE 243) från Stenungsund. Seglingsförhållandena var mycket svåra med relativt svag och skiftande vind. SWE 243 var jämnast under de åtta racen och vann guldet med serien 5, 4, 2, 4, 1, 2, 3. PAF med Daniel Mattsson och Johan Nyström (FIN 68) låg på en femte plats inför sista dagen och regattans sista två race där till hade man en tjuvstart från första dagen så det fanns inga marginaler för misstag. Vinst i båda bäddade för silvret. Serien blev 1, 7, 3, 14, 13, 1, 1. Läs mer via följande länkar:
http://www.606-forbundet.se/
http://606-sm.se/
RESULTAT >>

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s