Lyckad Hangöregattan seglades i varierande vindar.

Årets Hangörgatta började dramatiskt med hårda vindar, upp till 18m/s i byarna. Endast hälften av båtarna genomförde båda racen. Obemärkt gick de hårda vindarna inte förbi; en båt åkte runt, en skeppare i havet och en gast slutade med åtta stygn i pannan. Båtarna gjorde skäl för HUS kommodors beskrivning ”pieni mutta pippurinen”. Andra dagens seglingar genomfördes i perfekt seglingsväder. Tredje dagen överraskade med den stundtals frånvarande och vridande vinden. Efter att alla starter genomförts tog förra årets ranking vinnare Jesse Kylänpää och Toni Kujansuu hem rankingsegern efter att ha lett från första dagen. ”

Resultat >>

606 ranking resultat 2012

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s