Bröderna Brink vann Baltic Dinghy.

Baltic
Glada medaljörer.

Baltic Dinghy regattan seglades förra veckoslutet i verkligt högsommarväder ute på Kronobergsfjärden. 606 klassens guest start (och hoppeligen nykomlingar), bröderna Brink, visade genast var skåpet står genom att ta hem segern i regattan med minsta möjliga marginal före Berndt Barner-Rasmussen och Robbi Segercranz. Det saknades inte dramatik då avgörande till slut fälldes inne i protestrummet. Robbi fick denna gång domslutet emot sig och tappade total segern i samma veva. RESULTAT >>

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s