Freddy Markelin vann 606 rankingen 2013!

Freddy Markelin vann till slut årets 606-ranking med minsta möjliga marginal före Tumppi Hallberg och Staffan Lindberg. Gratulationer till vinnaren och hans gast(er)! Totalt innehöll rankingen detta år 78 ”deltagande” finskregistrerade båtar vilket var en ökning med 5 deltagande (7 %) från förra året. Aktivast deltog båtar från NJK och ÅSS men även ESF och HSS var väl representerade. Speciellt ÅSS, ESF och HSS ökade sitt deltagande medan vi tyvärr tappade båtar från RPS och BS jämfört med år 2012. Se bifogade rankingresultat för utförligare statistik!

606-ranking-resultat-2013_slutlig >>

 

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s