HSS Spring Cup

Årets första rankingtävling, HSS Spring Cup, seglades i strålande sommarväder. Det är sällan det blir för hett i shorts ute på havet i Maj. Avigsidan var att det var ont om vind och till slut kunde endast två seglingar genomföras av de planerade fyra. Även de två genomförda seglingarna var vindfattiga historier med en dominerande styrbordskant vilket ökade startens betydelse ytterligare. Bäst bemästrades förhållandena av Manni Borg (NJK) tillsammans med gasten Thomas Knudsen med serien 1 och 2. På andra plats kom Andy Nyström (NJK) och som tredje Robert Segercrantz (ESF). Även Tusse Tallberg seglade bra men en tjuvstart i den första starten blev avgörande för hans del.
RESULTAT:
1 FIN-59 MANNI BORG
2 FIN-17 ANDY NYSTRÖM
3 FIN-22 ROBERT SEGERCRANTZ
4 FIN-6 SAKU SANTAVIRTA
5 FIN-61 TUSSE TALLBERG
6 FIN-43 SAMPSA HÄMÄLÄINEN
7 FIN-23 CLAES TALLBERG
8 FIN-42 JUHO KARHU
9 FIN-46 DOMINIK RÖTTSCHES

 

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s