Årets första rankingsegling avgjord!

Årets första rankingsegling, NJK 606 ranking, genomförde i fina förhållanden på banområde D utanför Helsingfors. Sammanlagt 10 båtar från 4 olika föreningar kämpade om ära och berömmelse, vilket glädjande nog det högsta antalet deltagare på en ”vanlig” rankingtävling, förutom FM och Mariehamnsregattan, på flera år. Det ser bra ut också med tanke på säsongens den andra rankingtävlingen under Hangö regattan (6.-8.7.) eftersom minst 8 båtar redan nu har bestämt sig att delta. Lönar sig alltså att hänga med!   Segrare i NJK 606 ranking-tävlingen blev Jesse Kyläpää och Toni Kujansuu från RPS, förra årets rankingvinnare, efter 6 jämna seglingar.  Bänä Barner-Rasmussen med gasten Saku Santavirta och Freddy Markelin med Paki Lindeman ombord gjorde också väl ifrån sig men fick till slut se sig slagna med 1 respektive 4 poäng. De fullständiga resultaten från tävlingen hittas här.

Detta år är kommer även rankingens resultat att uppdateras kontinuerligt efter varje tävling. Här hittar du rankingresultaten.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s