Bästa 606 Seglare!

Säsongen har kört igång med ett brak och redan den första ranking tävlingen, arrangerad av NJK, deltog 12 båtlag. Resultaten. Det har också varit höjd aktivitet och bra drag på de olika klubbarnas veckoseglingarna med startfält på upp till 10 båtar även på fastlandet och anmälningsläget för båda de följande rankingtävlingarna Hangö- och Mariehamnsregattan ser bra ut. Bl.a. är det redan fem olika damlag som anmält sig till Hangöregattan så passa på nu gubbar!   Årets kvarvarande rankingseglingar är följande: 2. Hangöregattan, HSF & Co, Hangö 6-8.7,  3. Mariehamnsregattan, ÅSS, Mariehamn, 14-15.7  4. FM, EPS, Esbo, 31.8-2.9  5. Baltic Dinghy, BS, Helsingfors – Brändö, 8-9.9.

Med seglarhälsningar, 606-förbundets ordförande, Berndt Barner-Rasmussen (050-5124911)

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s