Mariehamnsregattan är igång!

I strålande seglingsväder med en frisk sydvästlig vind och klarblå himmel kämpade 32 båtar sig runt banan ute på Lagneskärsfjärden. Fyra race genomfördes så det var många trötta kroppar som kom iland efter dagens seglingar. Efter dag ett och fyra seglingar leder Röd Granit med Henrik Lundberg och Christian Johansson på 4 poäng med en borträknad med PAF med Daniel Mattsson och Johan Nyström på andra plats med 7 poäng. Trea ligger Palikaisa med Markus Rönnberg och Måns Lundberg på 11 poäng. Första svensk ligger på fjärdeplats och är Wave Rider med Lars Östlund, Hans Mehlstrand och Peter Lindberg på 13 poäng. RESULTAT >>

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s